نکات مهم در اجرای تکنیک قدرتمند سویش Swish

در مقاله تکنیک معجزه گر Swish ! توضیح دادیم چطور می توانید با راهی ساده عادات بد خود را ترک کنید. اما چند نکته مهم در خصوص اجرای تکنیک قدرتمند سویش Swish وجود دارد که رعایت آن ها بسیار سودمند است.
نکته اول: خود احساس و دگر احساس بودن تصاویر
تفاوت حالت خود احساس (آسو) و دگر احساس (دگر احساس)
منظور از خود احساس (آسو) بودن اینه که تصاویری که در ذهنتون هست رو از راویهی دید خودتون ببینید. انگار خودتون در اون شرایط هستید. وقتی تصویر منفی رو در ذهن خودتون تداعی میکنید، باید این تصویر خود احساس باشه.
منظور از دگر احساس (دیسو) بودن اینه که میتونید خودتون رو در تصویر ذهنیتون ببینید، درست مثل یک ناظر. تصویر مثبت باید دیسو باشه. اگه تصویر مثبت آسو باشه دیگه تمایل و انگیزهی درونی برای رسیدن به این تصویر ذهنی ندارید. چون در حالت آسو (خود احساس) خودتون رو در شرایطی میبینید که به اون حالت مطلوب رسیدید.
نکته دوم: استفاده از ساب مدالیتههای شنیداری و حسی
در توضیحاتی که برای استفاده از تکنیک سویش دادیم، از مولفه دیداری در تصاویر ذهنی استفاده کردیم. امکان استفاده از مولفههای شنیداری و حسی هم وجود داره. اگه از مولفههای شنیداری یا حسی استفاده کردید، باید از ساب مدالیتههای شنیداری یا حسی به جای ساب مدالیتههای دیداری استفاده کنید. البته در این تکنیک، استفاده از مولفهها و ساب مدالیتههای دیداری سادهتر هست.
نکته سوم: انتخاب ساب مدالیتهها
همونطور که اشاره شد، ساب مدالیتههایی که انتخاب میکنید باید مربوط به مولفهای از تصویر ذهنیتون باشه که انتخاب کردید. یعنی اگه روی بخش شنیداری تصویر ذهنیتون کار میکنید باید ساب مدالیتههای شنیداری رو انتخاب کنید.
مورد بعدی در انتخاب ساب مدالیتهها این هست که ساب مدالیتههایی که انتخاب کردید باید در یک دامنه باشند. یعنی بهم مرتبط باشند. مثل اندازه، روشنایی و فوکوس تصویر که به هم مرتبط هستند.
نکته چهارم: اهمیت استراحت و قدم بعد
توجه به قدم ششم (استراحت) مهم هست. ما در تکنیک سویش داریم یک مسیر عصبی جدید در ذهن خودمون ایجاد میکنیم. این مسیر عصبی ما رو از تصویر منفی (که محرک انجام عادت بد هست) به سمت تصویر مثبت (حالت مطلوب برای ما) هدایت میکنه.
در قدمهایی که قبل از مرحله ششم برمیداریم، داریم این مسیر رو ایجاد میکنیم. اگر به سرعت و بدون ایجاد وقفه دوباره بریم سراغ بزرگ کردن تصویر منفی، دچار یک چرخهی انتقال از تصویر منفی به تصویر مثبت و دوباره انتقال به تصویر منفی میشیم. پس لازمه بعد از اینکه تصویر مثبت رو جایگزین تصویر منفی کردیم، در گام ششم به خودمون استراحت بدیم.
نکته ۵: اهمیت سرعت در تکنیک سویش (Swish)
مغز انسان به یادگیری در فرایندهای سریع عادت داره. فرض کنید یک فیلم با سرعت پایین براتون پخش بشه. مغز شما خیلی سریع خسته میشه. چون اطلاعات لازم رو اونطوری که باید دریافت نمیکنه. اهمیت افزایش سرعت در مرحله ۵ به خاطر همین ویژگی مغز هست.
شاید لازم باشه این تکنیک رو چند بار در فاصلههای زمانی مختلف و در زمانها متفاوت از روز انجام بدید تا به نتیجهی مطلوب برسید. تکنیک سویش یکی از تکنیکهای قوی در ان ال پی هست که میتونه برای از بین بردن عادتهای بد مورد استفاده قرار بگیره و به سرعت اثر خودش رو نشون میده.